категорії: література

Читай з „Пірамідою”, нотуй з улюбленими авторами

теґи: Літературна агенція "Піраміда", матіос, Читай

ПірамідаУ перший день календарної весни, напередодні Всесвітнього дня письменника, який відзначатимуть 3 березня, Літературна агенція «Піраміда» стартує із новою безпрецедентною акцією «Читай з Пірамідою!», і даруватиме своїм читачам-покупцям подарунок – лише за 1 копійку - яскравий блокнот з зображеннями обкладинок улюблених видань та ексклюзивними фото авторів. Аби отримати нотатник, достатньо придбати будь-яку книгу від «Піраміди» у львівських книгарнях.

Обкладинка «багатоаркушного презенту» існує у 10 варіантах, тож задоволеним залишиться навіть найвибагливіший читач. Серед авторів, що усміхатимуться вам з блокнотика поруч із своїми бестселерами - Марія Матіос, Юрій Винничук, Василь Габор та інші автори літературної агенції.

Акційні блокноти видали ексклюзивним тиражем – 10 тис. примірників. Акція ж триватиме до 31 березня та матиме два гасла – «Читай з «Пірамідою»!» та «Читай і наповнюй своє життя яскравими барвами!». Захід підтримали близько тридцяти львівських книгарень, які можна буде розпізнати за яскравими плакатами із написом «Ми підтримуємо акцію «Піраміди»!»

«Незважаючи на те, що економічна криза не найкращий час для розвитку видавничої справи, ми намагаємось зробити все, аби подарувати нашим читачам радість від спілкування з книгою та надію на чудове майбутнє. Криза це час, коли ми маємо змогу зупинитись, подумати над тим, що нам варто змінити, аби працювати ще ефективніше, і далі впевнено йти вперед!», - зазначив генеральний директор Літературної агенції «Піраміда», кандидат історичних наук Василь Гутковський.